top of page
JT_063_edited.jpg

The Mill House



Sussex, U.K


This project was to create the ultimate hotel-style master suite on the top floor of this stunning Mill House property. Originally a self contained space, it needed a total layout change and new interior fit-out. Using the clients love for pattern and colour we created a personality filled master-suite that was elegant and calm, yet full of colour, texture and prints. Clever use of the space allowed us to create generous bespoke designed wardrobes and vanity units. The guest suite is in it's own tropical world, complete with palm wallpaper, warm pinks and a black and white bathroom.





Interior Designer: Beatrice Holland Interiors, Milano

Architect & Project Management: Victoria Holland Architecture Ltd, Arundel, U.K



Builders: Kieran Myskow, KPM Building Company Ltd.




 

bottom of page
<